Pe 10 martie sunteți invitați la Sărbătoarea Primăverii

Vineri, 10 martie 2017, în Sala de spectacole „Barbu Știrbei” a Centrului Culturul Județean, începând cu ora 16.00. Primăria municipiului Călărași organizează cea de-a V-a ediție a „Sărbătorii primăverii”. Evenimentul se bucură deja de o tradiție la nivelul municipiului Călărași, fiind așteptat atât de preșcolari și elevi, cât și de părinți.

Partenerii Primăriei municipiului Călărași sunt Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Casa Corpului Didactic a județului Călărași, Palatul Copiilor și Centrul Cultural Județean Călărași.

Evenimentul cultural-artistic este organizat sub forma unui spectacol – concurs, ce constă în susținerea de momente artistice (cântece, dansuri  etc.) de către elevii unităților școlare din municipiu , începând cu învățământul preșcolar , până la cel liceal. Numărul estimat de copii participanți este de 300- 350 din aproximativ 20 unități școlare .

În cadrul spectacolului se va acorda un premiu de popularitate, oferit de un juriu format din responsabili ai instituțiilor partenere.

Vor fi acordate și diplome, tricouri, mascote mici, pentru fiecare elev participant.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide