Pe 12 august începe Festivalul Internaţional de Folclor „HORA MARE” ediţia a XXVII-a

Centrul Judeţean de Cultură și Creație Călăraşi, susținut de Consiliul Județean Călărași, organizează în perioada 12 – 18 August 2018, cea de a XXVII-a ediție a Festivalului Internaţional de Folclor „HORA MARE”. Evenimentul folcloric se desfășoară sub egida CIOFF – Consiliul Internațional de Organizare a Festivalurilor Folclorice și Artă Tradițională – partener al UNESCO.

Spre deosebire de anul trecut, perioada de desfășurare a manifestării culturale s-a prelungit de la cinci la șapte zile de spectacol folcloric pentru calarașenii care prețuiesc valoarea tradițiilor autentice prin muzică, dans  și port popular.

În cadrul acestei ediții au acceptat invitația de a-și promova cultura și dansurile opt  ansambluri folclorice din opt țări: Argentina, Armenia, Bulgaria, Franța, Georgia, Italia, Lituania, Serbia.

Anul acesta, spectacolele se vor desfășura în aer liber, pe scena amplasată pe platoul din fața Sălii „Barbu Știrbei”, începând cu ora 19:00, excepție făcând Seara românească (15 august) când spectacolul va începe de la ora 20:00.

Prezentatorii Festivalul Internaţional de Folclor „HORA MARE” ediţia a XXVII-a, 12 – 18 August 2019  sunt actorii Miruna Ionescu și Ionuț Dulgheriu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide