”Pe Iacob îl mănâncă șerpii de picioare la el în curte”/Vezi cine a spus asta

Rodica Zaharia. Prima conferință de presă a Organizației Județene a PNL Călărași a avut loc, în acest an, cu co-preșdintele Filipescu ”la butoane”. Domnia sa s-a întâlnit cu presa locală aducând în discuții mai multe subiecte. Unul dintre ele l-a vizat pe actualul prefect al județului Călărași, George Iacob, Răducu Filipescu făcând o radiografie a activității acestuia.

„Mie, ca prefect, mi se pare slab. În primul rând, îl mănâncă șerpii de picioare la el în curte și asta mi se pare cel mai grav lucru, să nu poți să îți tai iarba. Eu vă spun un lucru… nu mi se pare că s-a ridicat la nivelul lui Jenel (n.r. Jenel Șerban, fost prefect al județului Călărași). Jenel a fost un prefect care a adus bani și și-a făcut treaba și ceva a lăsat în urmă, o clădire pe jumătate făcută. În al doilea rând, el (n.r. George Iacob) nu a acționat să își ducă proiectul la capăt. S-a așezat în jumătatea făcută de Jenel și în jumătatea cealaltă a pus scânduri în geam. Ce fel de prefect este ăsta? Iar apoi, s-a implicat foarte mult în politică. A călătorit pe la toți primarii… să vină la PSD, faceți, dregeți… Deci, din punct de vedere administrativ mi se pare slab, din punct de vedere politic mi se pare total implicat, ceea ce, după părerea mea, înseamnă două bile negre. Mi se pare un abuz și vizavi de poziția care a avut-o față de Ion Ștefan, e ca și cum e membru PSD și joacă cu PSD-ul. Păi încalci niște reguli, niște principii, niște regulamente de organizare și funcționare, principii ale partidului… și pe o singură hârtie, buf, lovești pe Ion Ștefan. De ce? Ai primit comandă politică? George Iacob a avut un comportament relativ corect până înainte de alegerile prezidențiale. Cum l-a văzut pe Ponta președinte al României… cum s-a ridicat mușchiul pe el și a greșit. S-a implicat în politică masiv și a greșit”, a menționat co-președintele PNL Călărași, Răducu Filipescu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide