Pe strada Sf. Nicolae au început lucrările la canalizare

Pe strada Sf. Nicolae, tronsonul cuprins între I.H. Rădulescu și Dobrogei, au început lucrările pentru realizarea unui sistem de canalizare gravitațională, realizată în sistem unitar pentru preluarea apelor menajere și pluviale în lungime totala de de 188 m, care pornește de la prima gospodărie de pe aleea betonată din spatele Bisericii Sf. Nicolae până la intersecția cu str.Dobrogei, cu sens de curgere de la str I.H.Rădulescu la str. Dobrogei.

Se vor realiza pe această rețea 5 cămine de vizitare și pentru preluarea apelor uzate de la gospodării și agenți economici, 12 racorduri cu 12 cămine de racord în lungime totală de 73 m, precum și 8 guri de scurgere pentru preluarea apelor pluviale.

În noua rețea de canalizare se vor executa racorduri pentru toate gospodăriile și agenții economici care nu sunt racordați la sistemul de canalizare menajeră existent, racorduri ce se vor face până la limita de proprietate unde se va amplasa căminul de racord.

Valoarea contractului este de 171.886 lei, inclusiv TVA (aproximativ 36.000 euro).

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide