Peste 110 jandarmi călărășeni angrenați în misiuni de ordine publică în perioada 6 – 9 iunie

În perioada 6 – 9 iunie, aproximativ 110 de jandarmi au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, la nivelul judeţului Călăraşi. În această perioadă jandarmii călărăşeni au executat 30 de misiuni specifice de menţinere și asigurare a ordinii publice, independent și în sistem integrat, atât în mediul urban cât şi în mediu rural.

În urma misiunilor desfăşurate, jandarmii au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor este în cuantum de 3.200 lei. De asemenea, efectivele de jandarmi au constatat 5 infracţiuni, dintre care 4 în mod independent și 1 în cooperare cu Poliţia, fiind identificați 2 autori.

Miercuri, 8 iunie, în jurul orei 21.45, un echipaj de jandarmerie din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Olteniţa aflat în executarea atribuțiilor de serviciu în mediul rural, a depistat un bărbat în vârstă de 58 de ani, din municipiul București, care pescuia în amenajarea piscicolă din lacul Mostiștea cu ajutorul unor unelte tip halău, fără a deţine autorizaţie. Jandarmii au procedat la stoparea activităţii infracţionale, au întocmit actele de sesizare şi au ridicat uneltele de pescuit în vederea predării organelor de urmărire penală.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide