Peste 200 de sancțiuni pentru viteză aplicate de polițiștii călărășeni într-o singură zi

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale și au retras 6 permise de conducere în acțiunii TISPOL SPEED desfășurate pe raza județului Călărași.

În ziua de 3 aprilie a.c., în intervalul orar 00:00-24:00, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, 29 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectării vitezei legale.

Pe parcursul desfășurării acțiunii, polițiștii au verificat 320 de vehicule, au aplicat 201 sancțiuni contravenționale și au retras 6 permise de conducere.

Activitățile s-au înscris în calendarul campaniei preventive „Speed Marathon”, desfășurată pe teritoriul tuturor statelor membre T.I.S.P.O.L. (Organizația Polițiilor Europene).

Reamintim că în perioada 1 – 7 aprilie a.c., în toată țara  se desfăşoară acţiuni care vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide