Peste 3.000 de călărăşeni au participat la Ziua Marinei

Primăria Municipiului Călăraşi a organizat, şi în acest an, Ziua Marinei, prin activităţi specifice şi tradiţionale, în data de 15 august, în Parcul Central, pe malul Borcei, dar şi pe Plaja Mare şi Plaja Podu 4.

Ziua Marinei a început prin oficierea slujbei de către PS Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, la Biserica Sf. Împăraţi Constantin şi Elena (Volna), la ora 08.00.  Soborul de preoţi s-a deplasat apoi, la 10.30, la Crucea Marinarilor din Parcul Central, unde s-a oficiat o slujbă de de pomenire şi unde s-au depus coroane de flori din partea instituţiilor şi organizaţiilor din municipiul şi judeţul Călăraşi.

Activităţile în Parcul Central au început în jurul orei 10.00, printr-un program artistic oferit de ansamblurile participante la Festivalul Internaţional de Folclor Hora Mare organizat de Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi.

Din program nu au lipsit: parada navelor; nunta marinărească; desenele pe asfalt;

concursul de bărci cu rame; concursul de ambarcaţiuni caiac-canoe şi canotaj;

concursul de înot; şcondrul; concursul de prinderea raţelor.

Anul acesta, ca o noutate, călărăşenii, atât copii, cât şi adulţi, au putut participa la jocuri distractive pe Plaja Mare şi Plaja Podu’ 4. Ziua s-a încheiat pe terenul de sport din Complexul Hestia Park, cu finalele Cupei Marinei la Minifotbal.

La toate aceste manifestări au participat peste 3.000 de călărăşeni.

Editia a XI-a a Cupei Marinei la minifotbal, organizată de Primăria Municipiului Călăraşi, şi-a aflat câştigătorii medaliilor.

Locul I Poliţia Călăraşi

Locul II Primăria Municipiului Călăraşi

Locul III GLS Curierat

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide