Peste o tonă de tutun, confiscat de polițiști, de la un conducător auto prins în trafic

Polițiștii au depistat pe raza comunei Fundeni, județul Călărași, o autoutilitară, condusă de un cetățean bulgar, care transporta ilegal peste o tonă de tutun.

În baza datelor deținute, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași și Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au prins în trafic, în dimineața de 15 august 2017, pe raza comunei Fundeni, un bărbat de 66 ani, cetățean bulgar, care deținea ilegal o mare cantitate de tutun.

În interiorul autoutilitarei condusă de acesta a fost găsită cantitatea de 1.160 kg de tutun, ambalat în 36 de baloți, provenind din Republica Bulgaria.

Autoutilitara și întreaga cantitate de tutun au fost indisponibilizate, fiind continuate cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni prevăzute de Codul fiscal.

Prejudiciul produs prin comiterea infracțiunii este de 655.201 lei.

 

 

 

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
60 de infracțiuni constatate, 456 de sancțiuni și 26 de permise reținute, rezultatele polițiștilor din Călărași în minivacanța de Sfânta Maria

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași s-au aflat la datorie în perioada minivacanței de Sfânta Maria și au desfășurat o...

Închide