Piața Centrală se modernizează/Vezi cum o să arăte noul spațiu agroalimentar

Conform datelor puse la dispoziție de Primăria Călărași, în cadrul unei conferințe de presă, în perioada 2013 – 2015 s-a încercat concesionarea Pieței Centrale, mai precis a imobilului teren în suprafaţa de 2310 mp, prin licitaţie publică deschisă, suprafaţă ce aparţine domeniului public al Municipiului Călăraşi, şi care se afla în administrarea Serviciului Public Pieţe Oboare, amplasat în intravilanul municipiului Călăraşi, pe strada Dobrogei.
În prezent, Primăria Municipiului Călăraşi se pregătește să demareze un proiect de modernizare a pieţei prin amenajarea unei parcări şi construcţia pieţei pe structură metalică, având asigurate toate condiţiile de operare. Se urmăreşte edificarea unei construcţii mederne, la standarde europene, care să satisfacă prin realizarea ei nevoile locuitorilor din zonă, ce pot fi acoperite prin existent unei pieţe agroalimentare.
Prin această soluţie, se va realiza implicit revitalizarea, înfrumuseţarea şi cosmetizarea zonei.

1 Comentariu

  1. Cristi
    25 martie 2016 - 09:04

    Se vede ca vin alegerile. Alte poze, alte proiecte si doar atat.

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide