PNL Călăraşi a depus listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare

Miercuri, 21 octombrie 2020, la Biroul Electoral al Circumscripţiei nr. 12, PNL Filiala Judeţeană Călăraşi a depus listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Echipa liberală care intră în cursa electorală având „Dezvoltăm Călăraşiul”ca ţel ferm îi propune pentru Camera Deputaţilor pe preşedintele interimar al filialei, Florian-Emil Dumitru, care deschide lista, urmat de Alin Bogdan Drăgulin, Dragoş Florin Coman, Ruxandra Alina Prică, Alexandru Lucian Vasile şi Ştefan Stan. Pentru Senat, candidaţii sunt: Ciprian Pandea, Cristian Virgil Iorga, Maria Raluca Carion şi Florin Drăgan.

„Suntem oameni tineri, dornici de muncă şi pregătiţi să punem umărul, temeinic, la dezvoltarea unitară ajudeţului Călăraşi. Deschis şi onest, punem experienţa acumulată în atingerea un obiectiv important: acela de a conferi judeţului Călăraşi locul pe care îl merită pe harta ţării.

La doar o oră distanţă de Bucureşti, ne situăm lângă cea mai mare aglomerare urbană la nivel naţional, având un potenţial uriaş de dezvoltare. Proiectul pe care îl propunem tuturor călărăşenilor vizează asigurarea accesului la educaţie, prin investiţii care să transforme şcolile în unele curate, dotate şi sigure. Sănătatea este un alt pilon important al dezvoltării comunităţii pe care suntem pregătiţi să o reprezentăm cu seriozitate şi implicare în Parlamentul României. La fel şi dezvoltarea infrastructurii şi valorificarea potenţialului touristic imens al Călăraşiului. Agricultura şi industria alimentară rămân cel mai puternic motor pentru dezvoltarea judeţului nostru. Toate acestea pot fi înfăptuite printr-o strategie de dezvoltare economică care să stimuleze mediul de afaceri, prin atragerea de investiţii puternice şi serioase, care să creeze locuri de muncă şi să conducă la creşterea nivelului de trai în comunitate. Suntem pe deplin convinşi că oamenii din judeţul nostru vor şti să aleagă cu înţelepciune, echipa care va lucre din suflet şi cu professionalism pentru Călăraşi!”, este mesajul echipei PNL Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide