PNL Călărași/S-au stabilit candidații pentru Parlament – Motreanu nu mai candidează, vine Cătălin Predoiu

Președintele PNL Călărași, Răducu Filipescu, a anunțat săptămâna aceasta care sunt persoanele care vor candida pe listele PNL la Senat și Camera Deputaților. Oarecum de așteptat, din cauza problemelor de natură juridică, deputatul Dan Motreanu nu va mai candida pentru un nou mandat pentru Camera Deputaților.

Acest lucru nu a fost deloc pe placul primarilor liberali, în special a celor din Colegiul 3, unde Motreanu a activat timp de 8 ani, însă vor trebui să accepte situația. În locul său va candida, la Călărași, Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției, candidat pentru Primăria Capitalei în 2016 și fost premier din umbră al PNL.

„Daniel Motreanu nu a putut, nu a avut cum să candideze, ştiţi foarte bine care sunt criteriile de eligibilitate şi integritate, în locul lui Bucureştiul ne-a dat ca şi candidat pe Cătălin Predoiu care din motive obiective nu poate candida pe Bucureşti şi va candida pe Călăraşi. Avea şanse și acolo, că avea locul 2 pe listă la Bucureşti, era un loc pe care-l lua foarte clar dar pentru faptul că s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Bucureşti şi el s-a sacrificat pentru că eu dacă eram în locul lui Cătălin Predoiu nu mă duceam să candidez la Bucureşti, la Primărie, cu 3 săptămâni înainte de alegeri nici dacă mă pica cu ceară. Nu m-aş fi dus, ce sunt eu pompierul de serviciu sau ceva de genul ăsta?

El până la urmă săracu’ a acceptat şi s-a dus, ce să facă dacă partidul l-a trimis. Bineînţeles că ştia că nu are nicio şansă să câştige primăria. Era clar. Drept pentru care, că a fost rateul atât de mare, s-a zis să schimbăm complet lista şi lista la Bucureşti va fi complet schimbată, nu va fi niciunul din cei vechi. Şi, ca să nu se agaţe nimeni de faptul că Predoiu nu este unul nou, este unul vechi care a mai candidat, l-au trimis în provincie. El a ales Călăraşiul, a spus „dacă vreţi să mă trimiteţi în provincie mă duc la Filipescu, la Călăraşi, că mă cunoaşte” şi adevărul e că ne şi cunoaştem foarte bine de mai mult timp. Nu uitaţi Cătălin Predoiu prima dată a fost liberal, că după aia viaţa l-a dus către PD, s-au dus mulţi din PNL la PD dacă stăm bine să ne gândim şi au unii înapoi, alţii n-au mai venit.”, a afirmat Filipescu.

Senat:
1. Răducu Filipescu
2. Marian Drăgan
3. Cezar Neagu
4. Camelia Ghiveciu.
3 şi 4 sunt rezerve

Camera Deputaţilor:
1. Cătălin Predoiu
2. Raluca Surdu
3. Liviu Tomoiagă
4. Viorel Enciu
5. Ionel Manea
6. Silviana Şestacovschi

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide