PNL vrea 40.000 de voturi la Călăraşi

Prezenţa redusă la vot pentru alegerile europarlamentare nu constituie un impediment pentru liberali, preşedintele PNL Răducu Filipescu afirmând că, dimpotrivă, cu cât vor ieşi mai puţini la vot cu atât mai mult vor avea liberalii de câştigat. „Cu cât ies mai puţin la vot, cu atât procentul nostru va fi mai mare. Dar pe mine nu mă interesează procentul, mă interesează numărul de voturi pentru că nu socotim procentul pe judeţ ci numărul de voturi realizat pe regiuni. Dacă avem 42.000 de oameni la vot, eu trebuie să iau 40.000 de voturi, cât avem. Asta este ţinta noastră, 40.000 de voturi pe judeţul Călăraşi.”, declară Răducu Filipescu.

În ceea ce priveşte regiunea Sud Muntenia, pe care o coordonează, preşedintele PNL mai spune că partidul vizează un procent de 25%, înseamnând aproximativ 207.000 de voturi la nivelul Regiunii Sud Muntenia, voturi ce provin din cele şapte judeţe ale regiunii. Călăraşiul şi Giurgiu, dar şi Teleormanul, ar obţine, după părerea acestuia, cele mai multe voturi pentru PNL.

Numirea lui Dan Cristodor la şefia organizaţiei judeţene a PSD Călăraşi îl lasă indiferent pe Filipescu. „Da, m-am întâlnit cu Cristodor şi l-am felicitat. Este un băiat tânăr, la început de carieră, sper să fie înţelegător şi să aibă răbdare, să nu se înfingă… Dacă spun că e un avantaj… e omul lui Filipescu, dacă spun că e un dezavantaj… Filipescu se teme! Mi-e indiferent!”, spune liderul liberalilor călărăşeni.

Despre funcţionarea USL la Călăraşi, Filipescu afirmă că alianţa nu a fost alterată de discuţiile de la centru. „Acum ce să spun? USL-ul rămâne în Consiliul Judeţean şi funcţionează, merge uns, nu avem nici o problemă noi, dar USL-ul merge şi în alte judeţe, nu numai aici. USL-ul nu merge la vârf, dar în rest e dragostea după lume. Până la europarlamentare, după aia… începe măcelul!”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide