PNL/Daniel Drăgulin: „7 din 10 oameni cu care am discutat spun că vor vota cu mine”

Prima săptămână din campania electorală s-a scurs. Candidatul PNL la primăria municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a avut o săptămână foarte încărcată, acesta a vizitat deja mai multe cartiere ale municipiului pentru a sta de vorbă cu cetățenii.

În data de 10 mai, actualul primar al municipiului, Daniel Drăgulin, alături de echipa PNL, a mers în cartierul Măgureni.

„Călărășenii întâlniți în această zonă au ținut să-mi spună doleanțele lor legate de lipsa curățeniei din cimitir, lipsa canalizării și a apei, iar dorința acestora de a comunica mai des cu mine a reprezentat un impuls. Model sincer și deschis de abordare a problemelor de pe strada lor, i-au făcut să înțeleagă faptul că problemele lor sunt rezolvabile la timp”, a scris Daniel Drăgulin pe pagina sa de facebook.

În urmatoarea zi, pe 11 mai, candidatul PNL a vizitat alte două cartiere din municipiu, Cărămidari și Oborul Nou. „Am stat de vorbă cu cei pe care i-am întâlnit, i-am ascultat, și le-am dat dreptate acolo unde știu că încă nu au putut fi rezolvate unele probleme, în special legate de pietruire/asfaltare, lipsa canalizării pluviale, colmatarea țevilor de apa existente, precum și de racordare la apă și canalizare, în zonele în care aceasta nu s-a făcut încă. Cred eu, dialogul nostru a fost unul constructiv. Le-am explicat celor cu care m-am întâlnit că există proiect, finanțabil din bugetul propriu al municipiului Călărași sau cu fonduri europene, ce va fi realizat.”

Urmatoarea zi, pe 12 mai, Daniel Drăgulin a mers pe strada  I.L. Caragiale, unde a stat de vorbă cu cetățenii. „Am avut plăcerea de a revedea cetăţeni ai municipiului cu care am „semnat” un contract, în campania electorală din 2012, prin care m-am angajat să realizez refacerea şi modernizare străzii I.L.Caragiale. A fost satisfacţia de a onora un angajament luat faţă de călărăşeni. Continui să spun că a fost o zi cu realizări având în vedere că din discuţiile purtate cu părinţii unor micuţi din Călăraşi, o doleanţa a fost lipsa programelor after-school, doleanţa care s-a transformat într-un nou proiect al mandatului 2016 -2020. Aşa cum am susţinut construirea de centre sociale arondate unor lăcaşe de cult, tot aşa voi susţine implementarea de programe after-school, astfel încât, în fiecare cartier al municipiului să existe acest tip de programe.”

Pe data de 13 mai, echipa PNL, împreună cu primarul municipiului, a ajuns în cartierul Ceremag. Drăgulin și-a manifestat mulțumirea față de oamenii care l-au votat și au avut încredere în acesta în anul 2012.

„Călărășenii din zonă, cu care am stat de vorbă  astăzi, m-au felicitat că în anul 2012, când i-am rugat să aibă încredere în mine, nu am promis asfaltarea străzii I.L. Caragiale, ci doar am spus că o să încerc să duc acest proiect la bun sfârșit, în acest mandat, și am reușit. Mai mult, investițiile în infrastructură s-au regăsit și pe străzile adiacente acestei artere de circulație. Am întâlnit și probleme, cele mai multe legate de colmatarea canalizării, dialogul cu oamenii fiind, și de data aceasta, constructiv. Știu că, vom continua împreună, investițiile în Călărași!”

Șirul întâlnirilor au continuat și în data de 14 mai, când echipa PNL a mers în cartierul Mircea Vodă, pe stăzile Dropiei și Pescăruși. Ultima menționată este una dintre străzile care au beneficiat în ultimul an de lucrări de introducere a rețelei de canalizare. „Oamenii cu care am stat de vorbă sunt, pe de o parte, mulțumiți pentru că așteptau de ani buni o rețea de canalizare, iar pe de altă parte se plâng de starea carosabilului. Le-am explicat că primăria va interveni, pe o porțiune a străzii Pescăruși, lunile următoare, cu o nouă lucrare privind înlocuirea rețelei de apă, neinclusă în CL8, iar apoi, după finalizarea perioadei de garanției din cadrul CL8, de un an, se va trece la asfaltare în tot cartierul Mircea Vodă, nu numai pe această arteră. Indiferent de ce promit contracandidații mei, că se va asfalta în Mircea Vodă în următorul an, eu le-am prezentat cetățenilor etapele reale ce urmează a fi parcurse până la proiectul privind modernizarea străzilor, pentru care există aprobată documentația tehnică”, menționează Daniel Drăgulin, pe pagina sa de facebook.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide