PNL/Daniel Drăgulin continuă campania electorală pe străzile municipiului

Suntem în plină campanie electorală și nu există zi în care candidatul PNL, Daniel Drăgulin, să nu meargă în cartiere pentru a-i convinge pe oameni să-i acorde încrederea pentru încă un mandat.

Pe data de 17 mai, Daniel Drăgulin a mers pe străzile Viitor și Rahova. „M-am întâlnit astăzi, împreună cu ‪echipa PNL, cu cetățenii de pe străzile Viitor și Rahova. Dialogul cu ei a fost unul mobilizator, așa cum, de altfel, mă așteptam.Țin să precizez că sunt din ce în ce mai încrezător în faptul că această investiție (CL8) a fost înțeleasă, în adevăratul sens al cuvântului de către beneficiarii direcți – călărășenii”, a scris candidatul PNL, Daniel Drăgulin pe un site de socializare.

În următoarea zi, pe 18 mai, împreună cu echipa PNL, primarul în funcție, Daniel Drăgulin a ajuns pe străzile Plevna și Grivița. Din reacțiile oamnenilor, Drăgulin a plecat cu convingerea că va fii susținut la alegerile locale din 5 iunie. „O nouă zi de campanie electorală. De acestă dată, alături de ‪‎echipa PNL, am fost pe străzile Plevna și Grivița. Din discuțiile purtate cu cetătenii a reieșit foarte clar faptul că aceștia sunt receptivi la proiectele implementate precum și la cele propuse. Cred în șansa noastră, iar reacția oamenilor mă face să cred că mă vor susține pentru un nou mandat”.

Într-o altă zi, pe 19 mai, alături de ‪‎echipa PNL, Daniel Drăgulin a vizitat Cartierul Mircea Vodă.  Unul dintre subiectele abordate cu cetățenii se pare că a fost vestitul proiect CL8. „La sfârșitul acestei zile pot spune, fără nici o ezitare, că sunt mândru să fiu și eu călărășean. Am avut ocazia să întâlnesc oameni care au apreciat mult hulitul proiect CL8. Au ținut să îmi mulțumească pentru faptul că acum au apa, canalizare și iluminat în cartierul lor. Toate aceste beneficii fac, fără doar și poate, mai ușoară așteptarea asfaltărilor de străzi și trotuare, lucrări ce vor fi posibile din primvara-vara anului 2017. Mulțumesc tuturor celor care au înțeles că tot ce am făcut în cei 4 ani de mandat a fost făcut doar pentru călărășeni”.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide