PNL/Viorel Ivanciu:”Călărășenii ar trebui să aibă în frunte un om pe care și-l doresc”

Rodica Zaharia. Unul dintre posibilii candidați ai PNL Călărași la funcția de primar al municipiului Călărași, Viorel Ivanciu, actual co-președinte interimar al Organizației Municipale, a făcut câteva declarații în cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri, 2 decembrie, la sediul partidului. Domnia sa a făcut precizări pe marginea viitoarelor alegeri locale, menționând că se simte onorat pentru faptul că are posibilitatea de a fi un posibil candidat al unui partid de talia PNL-ului.

”Sunt foarte mulți oameni valoroși în PNL Călărași, dar fiecare dintre noi trebuie să ne evaluăm posibilitățile, de acee se face și sondajul. Problema nu este că îți dorești tu, ci dacă poți să faci față cerințelor ce se impun. După acest sondaj vom avea o discuție bărbătească, serioasă în acest sens, vom vedea și ce vor colegii noștrii de partid, dar și ce vor călărășenii. Eu sunt într-o analiză cu mine însumi și cu colegii mei care m-au nominalizat și spun asta pentru că este o onoare să fii nominalizat în cadrul unui partid așa cum este PNL-ul, în condițiile în care, în afară de cei nominalizați mai sunt și alte persoane care și-ar dori și ar face față unei astfel de provocări. Alegerea finală sper să fie cea corectă și trebuie să fim mulțumiți cu alegerea făcută. Sunt de părere că toți concetățenii mei ar trebui să aibe în frunte un om pe care și-l doresc. Dacă îl doresc pe actualul primar, bine, dar dacă vor o schimbare se pot orienta către candidatul PNL-ului și sperăm să fie pe placul tuturor”, a mai precizat Ivanciu.

1 Comentariu

  1. călărăşean neoş
    3 decembrie 2015 - 14:30

    Ivanciu – DA, Coman – BA,

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide