Poliţia Călăraşi recrutează candidaţi pentru instituţiile de învăţământ ale M.A.I.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară activităţi specifice de recrutare a candidaţilor pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2019 şi ianuarie 2020.

Pentru sesiunea 2019: pentru Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, pentru instituţiile de învăţământ superior din cadrul M.Ap.N şi S.R.I. care pregătesc specialişti pentru nevoile M.A.I. – cererile tip de înscriere se depun de către candidaţi până la data de 24.05.2019;

Pentru sesiunea ianuarie 2020: pentru şcolile de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” şi „Septimiu Mureşan” din subordinea Inspectoratului General al Poliţiei Române – cererile – tip de înscriere se depun de către candidaţi până la data de 15.11.2019.

Relaţii suplimentare privind înscrierea, condiţiile de participare şi constituirea dosarelor de candidat se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, municipiul Călăraşi, B-dul Republicii nr.44, judeţul Călăraşi, şi de pe site-ul I.P.J. Călăraşi, https://cl.politiaromana.rola secţiunea Carieră / Admitere 2019.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide