Polițiștii călărășeni au primit autoturisme noi

13 autospeciale destinate structurilor de ordine publică și rutieră au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

În data de 22 octombrie a.c., 13 autospeciale Dacia Logan au intrat în dotarea structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de un plus de siguranță și de un serviciu polițienesc de calitate sporită.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Senatorul Filipescu va iniția un proiect de lege prin care cei cu pensii mai mari de 4.000 lei să nu se mai poată angaja la stat

Senatorul PNL de Călărași, Răducu Filipescu, consideră că nu este normal ca pensionarii  cu pensii mari să poată încasa, în...

Închide