Poliţiştii rutieri s-au implicat în cadrul proiectului săptămâna „SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN”

Potrivit calendarului stabilit de poliţiştii Serviciului Rutier şi inspectorii şcolari,  în contextul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun”, au fost desfăşurate o serie de activităţi de educaţie rutieră în unităţile de învăţământ din judeţ.

Poliţiştii rutieri au luat parte la o serie de întâlniri cu elevi ai Şcolii nr. 11 din municipiul Călăraşi, Şcolii George Vîlsan din comuna Independenţa, şcolii generale Grădiştea şi elevi din cadrul Liceului Ştefan Bănulescu din municipiul Călăraşi.

Care sunt principalele cauze ale accidentelor rutiere şi regulile de circulaţie de care trebuie să ţină seama participanţii la trafic, în calitate de pieton, biciclist sau conducător de mopede, au fost o serie din problemele discutate de poliţişti cu elevii şi cadrele didactice. Elevilor de liceu le-au fost prezentate şi noile prevederi legale în materia conducerii pe drumurile publice a mopedelor.

Şi preşcolarii din cadrul grădiniţelor Helikon şi Ciufulici din municipiul Călăraşi s-au bucurat de prezenţa poliţiştilor rutieri şi ai luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care le-au prezentat tehnici de autoapărare şi cum funcţionează aparatura montată pe autospecialele de poliţie.

Activităţile preventive şi de educaţie rutieră a elevilor vor continua cu întâlnirile care urmează a se desfăşura zilele următoare şi în alte şcoli şi grădiniţe din municipiul Călăraşi şi din judeţ.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide