Pompierii călărășeni se luptă cu focul de peste 17 ore

Intervenţie pentru stingerea unui incendiu la un depozit de  plante furajere în localitatea Căscioarele, operaţiunile durează de 17 ore şi continuă.

20 de pompieri militari din Olteniţa, Budeşti, Chiselet şi Lehliu acţionează şi la acest moment pentru stingerea incendiului cu patru autospeciale de capacitate mărită. De asemenea, societatea cu profil agricol care deţine depozitul de furaje foloseşte mai multe utilaje agricole şi cisterne cu apă pentru a sprijini operaţiunile de lichidare a arderii.

În data de 25.09.2017, ora 18.00, patru echipaje specializate de stingere din cadrul subunităţilor Olteniţa, Budeşti, Chiselet şi Lehliu Gară au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Căscioarele, pentru stingerea unui incendiu de plante furajere, care se manifesta violent într-un depozit de plante furajere, proprietate privată, aparţinând unei societăţi comerciale cu profil agricol. La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără şi cu fum dens la depozitul de plante furajere, existând risc de extindere la alte  bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu patru  autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului încă de ieri de la ora 18.00 şi operaţiunile continuă. Sunt afectaţi de incendiu aproximativ 3500 de baloţi mari de lucernă (aproximativ 750 kg de plante furajere în fiecare balot), valoarea pagubelor urmând să fie estimată după lichidarea arderii. Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere, însă pompierii militari au intervenit eficient, au luat toate măsurile necesare pentru ca arderea să nu se dezvolte la vecinătăţi şi se lucrează mai departe până la stingerea incedniului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide