Posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași scoate la concurs 4 posturi vacante de ofițer de poliție.

În vederea completării deficitului de personal existent, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași scoate la concurs 4 posturi vacante de specialiști. Astfel, cei care sunt economiști, electroniști, informaticieni sau au o altă specializare pe care noi o căutăm, pot ocupa unul dintre locurile scoase la concurs.

Înscrierea candidaților se va face personal, indiferent de localitatea unde își are domiciliul candidatul, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași din municipiul Călărași, B-dul Republicii nr.44, județul Călărași, până la data de 13.09.2018, în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 09.00–12.00 și 13.00–15.00.

Mai multe detalii referitoare la condițiile de participare, tematica și bibliografia, documentația necesară pentru întocmirea dosarului de candidat și probele de concurs le veți găsi accesând pagina web, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs  sau la sediul inspectoratului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide