Prefectura | Nicolae Dumitru sau Valentin Barbu? Decizia va fi luată luna aceasta

În urma deciziei luate în cadrul coaliției politice aflate la guvernare în ceea ce privește nominalizarea prefecților, județul Călărași va avea prefect desemnat de PNL. Două candidaturi se află în acest moment pentru funcția de prefect: Nicolae Dumitru, actual subprefect și Valentin Barbu, fost vicepreședinte al CJ Călărași. Decizia va fi luată luna aceasta în urma analizei mapei profesionale a celor doi.

Președintele interimar al PNL Călărași, deputatul Emil Dumitru, a declarat că în mod sigur până la sfârșitul lunii februarie se va ști cine va deține funcția.

„Nu am desemnat prefectul încă, cert este că avem ordonanța de urgență care schimbă statutul prefectului din înalt funcționar public în cel de demnitar. Într-un partid viu este normal să fie competiție, vom vedea ce se va întâmpla în perspectiva desemnării prefectului. Eu îmi doresc să fie un prefect care să apere legalitatea actelor administrației publice locale, să fie activ, cum de altfel se și întâmplă acum, și îmi doresc ca prefectul să contribuie la dezvoltarea județului. Este foarte important ca în ăștia 4 ani să demonstrăm că se poate.

Până în momentul de față și-au exprimat dorința de a obține funcția de prefect Nicu Dumitru și Valentin Barbu, până în momentul de față nu s-a luat niciun fel de decizie. Se va analiza mapa profesională inclusiv la nivel național în cadrul unei comisii speciale și va exista o decizie politică luna aceasta. ”

În acest moment Prefectura județului Călărași este condusă de generalul de jandarmi în rezervă, liberalul Marian Stoica.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide