Premieră teatrală la Călarași – „ANIMALE”

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită la premiera spectacolului Trupei de Teatru „Aurel Elefterescu” a CJCC, „ANIMALE”, spectacol în regia lui Alex Vlad, care va avea loc pe 24 octombrie a.c., începând cu ora 19:00 în Sala „Barbu Știrbei”.

Pentru cei ce nu vor mai găsi locuri disponibile cea de-a doua reprezentație teatrală va fi în data de 31 octombrie, la aceeași oră.

Piesa de teatru „ANIMALE” este o dramă, după o idee de Edward Albee, muzica și Sound Design Adam S. Q. David, Răzvan Clondir semnând Grafica – Design.

Distribuția: Lari – Alex Vlad; Dorian – Ștefan Nițu.

„Iubesc spectacolele în două personaje! Cred că am un soft spot pentru astfel de proiecte; periodic redescopăr în mine nevoia de a reveni și de a lucra în acest mod. E sensibil. De această dată, am avut bucuria să fac echipă cu fostul meu student de la PedArte, actorul și profesorul Ștefan Nițu. Ceea ce a ieșit puteți vedea la Teatrul “Aurel Elefterescu” din Călărași”, a scris pe blogul său actorul și regizorul Alex Vlad.

Prețul biletului este 20 de lei și se poate achiziționa de la casieria CJCC Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Polițiștii călărășeni au primit autoturisme noi

13 autospeciale destinate structurilor de ordine publică și rutieră au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, contribuind astfel...

Închide