Preşedintele Consiliului Judeţean nu mai vrea dublă legitimare la CSM Călăraşi

Reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal Călăraşi s-au întâlnit cu conducerea Consiliului Judeţean Călăraşi, întâlnirea având ca subiecte principale de discuţie activitatea sportivilor, performanţele acestora şi cum se poate implica autoritatea judeţeană în sprijinirea funcţionării clubului.

Mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, a fost unul tranşant:

„Vom susţine toate disciplinele sportive care au legitimaţi copii din judeţul Călăraşi. Nu sunt de acord cu dubla legitimare a sportivilor, vreau să văd implicarea dumneavoastră, a antrenorilor, în atragerea elevilor din şcolile călărăşene către sport.

Sumele cu care vă vom finanţa activitatea vor fi destinate echipamentelor şi primelor pentru campioni, nu pe cazări, mese sau semi cantonamente. Canotajul şi boxul au rezultate remarcabile, felicit coordonatorii celor două secţii şi vă cer ca în zilele următoare să-mi puneţi la dispoziţie necesarul de echipamente”.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide