Președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin, vrea ca anul acesta să fie stabiliți candidații la toate primăriile din județ

Priorităţile președintelui PNL Călărași, Daniel Drăgulin, pentru acest an sunt legate de definitivarea structurilor organizațiilor locale de tineret, femei și pensionari dar și revizuirea bazei de date cu membri şi simpatizaţi. Odată finalizate aceste demersuri, vor demara discuțiile pentru stabilirea candidaților la primăriile din județ.

„Încercăm, de asemenea, ca acolo unde nu avem candidaţi pentru primărie să ne structurăm o listă cu 2-3 membri pe care să-i avem în vedere în realizarea unui sondaj în urma căruia să avem cea mai bună alegere.

Sper ca până la sfârşitul lunii iunie sau iulie să realizăm toate aceste activităţi de natură organizatorică pentru a avea o bază de date cu membrii şi simpatizanţii noştri dar şi cu potenţialii candidaţi la primărie. Acolo unde nu avem primari în funcţie vom realiza sondaje ca să identificăm cea mai bună soluţie. Desigur, în localităţile conduse de primarii noştri, vom merge în alegeri cu ei. Încercăm să stabilim lista cu candidaţii la primărie încă de pe acum, pentru că 2019 va fi un an cu 2 evenimente politice deosebite: alegerile europarlamentare şi prezidenţiale. Gândul nostru este să obţinem rezultate bune.”, a declarat președintele Drăgulin.

Acesta a mai spus că în localitățile în care PNL a pierdut primarii în funcție în baza unor sentințe judecătorești, sau dacă sentințele definitive, în cazul unor procese aflate pe rol, vor fi în defavoarea primarilor în funcție, se va merge pe mâna viceprimarilor.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide