Prima şedinţă de lucru regională Sud Muntenia a Tineretului Naţional Liberal a avut loc la Călăraşi

Un eveniment important a avut loc, sâmbăta trecută, în cadrul organizaţiei judeţene a tinerilor liberali călărăşeni. TNL Călăraşi a fost gazda unei întâlniri, la nivel regional, a organizaţiilor de tineret ale Partidului Naţional Liberal. Scopul acesteia l-a reprezentat o evaluare a activităţii şi organizarea viitoarelor evenimente politice dar şi stabilirea unor strategii de convingere a tinerilor pentru a intra în politică.

Preşedintele TNL Călăraşi, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte regional, Alexandru Vasile, a declarat că tinerii liberali din Regiunea Sud Muntenia pregătesc, pe lângă acţiunile politice din perioada următoare, şi o acţiune dedicată Centenarului Marii Uniri.

Preşedinta organizaţiei naţionale a TNL, revenită la Călăraşi după obţinerea acestei funcţii la sfârşitul anului trecut, Mara Mareş, s-a declarat foarte mulţumită de activitatea organizaţiilor tineretului liberal din Regiunea Sud Muntenia, apreciind că este una dintre cele mai bune din ţară, regiunea meritând, cu siguranţă, un loc pe podiumul performanţei politice.

La finalul întâlnirii, preşedintele Alexandru Vasile a declarat: „Mulţumesc tuturor colegilor din Regiunea Sud Muntenia prezenţi astăzi la şedinţa de lucru pe care TNL Călăraşi a organizat-o în municipiul Călăraşi. Îi mulţumesc, în acelaşi timp şi Marei Mareş, liderul TNL, pentru că a fost prezentă alături de noi şi pentru susţinerea pe care o simţim din partea ei. Toate organizaţiile judeţene vor fi implicate într-o activitate de importantă prin acţiuni care să celebreze Anul Centenar. Colegilor mei din TNL, atât la nivel judeţean, cât şi municipal, vreau să le transmit şi, cu această ocazie, că acţiunile noastre, în următoarea perioadă, se vor înteţi. Tinerii liberali trebuie să-şi facă simţită prezenţa în diferite acţiuni, prin care sa promovăm valorile care ne unesc!”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide