Primăria Belciugatele/ANUNȚ LICITAȚIE

U.A.T. comuna Belciugatele, cu sediul in comuna Belciugatele, str. Voinescu Vasile nr. 307, judetul Calarasi, cod fiscal 3966419, tel/fax 0242/643125, organizează licitaţie publică in vederea inchirierii suprafetei de 20.800 mp teren arabil categoria de folosinta balta situata in satul Cojesti, comuna Belciugatele, care apartine domeniului public al comunei Belciugatele.

Licitatia publica va avea loc la sediul organizatorului, din comuna Belciugatele, str. Voinescu Vasile nr. 307, judetul Calarasi, in data de 26.09.2017, începand cu ora 10:00.

Caietul de sarcini se va elibera incepând cu data de 25.08.2017 dupa achitarea contravalorii acestuia de 100 lei, la compartimentul impozite si taxe locale.

Garantia de participare, împreună cu documentele solicitate prin caietul de sarcini, se vor depune pana la data de 20.09.2017, inclusiv, ora 13:00, la compartimentul relatii cu publicul din cadrul Primariei comunei Belciugatele, judetul Calarasi.

Garantia de participare la licitaţie este de 52€ la cursul BNR din ziua respectiva si se va achita in numerar sau cu ordin de plata la Trezoreria Lehliu – Gara.

Poate participa la licitatie orice persoana fizica sau juridica romana ori straina care îndeplineste condiţiile prevazute in caietul de sarcini.

Relatii suplimentare si Caietul de sarcini se pot obţine de la sediul Primariei comunei Belciugatele, compartimentul relatii cu publicul.

PRIMAR                                                                SECRETAR,

Mihai GURLUI                                                      jr. Mihai T. Ion

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
FCSB 2007 și Inter Galaxy 2009 – campioane la Hestia Junior’s Cup, ediția a 2-a!

Hestia Junior's Cup și-a desemnat câștigătorii de anul acesta. În finala categoriei 2007-2008 puștii de la FCSB s-au impus în...

Închide