Primăria Călăraşi organizează cea de-a doua ediţie a concursului „O, brad… Frumos!”

Primăria Municipiului Călăraşi, în colaborare cu Muzeul Municipal Călăraşi, organizează, pentru al doilea an, concursul „O, brad … Frumos!”.

Pentru a participa la acest concurs doritorii trebuie să realizeze ornamente şi/sau un pom de Crăciun din materiale reciclabile.

Concursul va cuprinde două secţiuni:

-Ornamente de Pom de Crăciun realizate din materiale reciclabile;

-Pomi de Crăciun realizaţi din materiale reciclabile.

Pomul de Crăciun nu va depăşi 2 metri înălţime şi nu va avea printre decoraţiuni lumânări, artificii sau alte obiecte pirotehnice.

Condiţii de participare

Concursul este deschis tuturor călărăşenilor indiferent de vârstă. Se poate participa individual sau în echipă. Înscrierea la concurs se va face până pe 10 decembrie, ora 16.00, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/pages/Muzeul-Municipal-Calarasi  unde veţi găsi o fişă de înscriere ce va trebui completată. Lista va fi actualizată în permanenţă. Cei cu vârsta sub 18 ani vor fi înscrişi de un părinte, tutore sau profesor.

Desfăşurare

În 18 decembrie creaţiile vor fi aduse la Muzeul Municipal Călăraşi pentru a fi aranjate în expoziţia „O,brad … Frumos!”. Jurizarea se va desfăşura de-a lungul zilelor de 18, 19 şi 20 decembrie de către vizitatorii expoziţiei. Fiecare vizitator va primi un cartonaş pe care va nota numărul corespunzător pomului care îl va impresiona cel mai mult, cartonaş pe care îl va depune în urna special amenajată.

Premiere

Ornamentul cel mai votat va fi recompensat cu un premiu de 500 lei.

Pomul de Crăciun cel mai votat va fi recompensat cu un premiu de 500 lei.

Acordarea premiilor se va face pe data de 21 decembrie 2014, ora 12.00, la Muzeul Municipal Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide