Primăria Călăraşi pregăteşte achiziţiile pe proiectele POP şi anvelopări de blocuri

În această perioadă, Primăria Călăraşi lucrează la pregătirea achiziţiilor antreprenorilor pentru implementarea a patru proiecte cu finanţare europeană. Este vorba de „Reabilitarea termică a blocului K 17 din municipiul Călăraşi”, proiect finantat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 1, cu o valoare totală: 244.000 Euro, bani cu care vor fi reabilitate termic 60 de apartamente, „Reabilitarea termică a blocurilor L1 si M1 din municipiul Călăraşi”, cu o valoare totală de aproximativ 450.000 Euro (54 de apartamente reabilitate termic), „Reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni din cadrul Grădinii Zoologice Călăraşi pentru promovarea în scop didactic a unui ecosistem piscicol”, cu o valoare de circa 340.000 Euro şi „Reabilitarea şi amenajarea cu tematică piscicolă a zonei de recreere din Parcul Dumbrava din Municipiul Călăraşi” , proiect ce se ridică la 330.000 de euro.

La toate aceste proiecte s-a lucrat în ultimul timp la reactualizarea proiectelor tehnice, ele fiind mai vechi de un an.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Deşi eroziunea malurilor Dunării la Ciocăneşti este gravă, Guvernul acţionează doar prin planuri şi studii

În urma unei solicitări venite din partea primăriei localităţii Ciocăneşti prin care mi se comunica faptul că în zona digului...

Închide