Primăria Călărași, premiată la Conferința Internațională Inovație și Calitate în sectorul public

Primăria Municipiului Călărași a fost premiată la Conferința Internațională Inovație și Calitate în sectorul public editia a XII-a 2019, organizată de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (A.N.F.P.), în perioada 17-18 octombrie 2019.

Sub deviza „promovăm performanța, punem în valoare oamenii din serviciul public”, au fost premiate cele mai bune exemple înscrise în competiția celor mai bune practici în administrația publică din România.

Primăria Municipiului Călărași a obținut locul III, la pilonul etică, parte a culturii organizaționale cu proiectul „Integritate prin proceduri, instruire și prevenire – IPIP”, Cod SIPOCA 442/Cod MySMIS2014 118774, cofinanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020.

Ceilalți premiați la acest pilon au fost:

Locul I – Primăria Municipiului Cluj-Napoca – Bugetare participativă la Cluj-Napoca;

Locul II – Primăria Municipiului Iași – Iași vibrează civic;

Mențiune – Consiliul Județean Călărași – Înființarea Grupului de Acțiune privind Prevenirea și Combaterea Corupției (G.A.P.C.C.) ca mecanism de cooperare cu societatea civilă în materie de etică, integritate, anticorupție.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide