Primăria Călărași se pregătește de semnarea a 3 proiecte cu finanțare europeană, în valoare de circa 1,1 milioane de euro

Primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă că instituția pe care o conduce va fi beneficiara, prin semnarea unor contracte de finanțare în următoarele zile, a încă trei proiecte europene. Este vorba de două proiecte în cadrul Programului Operațional de Pescuit și unul în cadrul Regio.

Cele două proiecte depuse pe POP vizează ”Reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni din cadrul Grădinii Zoologice Călăraşi pentru promovarea  în scop didactic  a unui ecosistem piscicol”-cu o valoare de aproximativ 340.000 de euro și ”Reabilitarea şi amenajarea cu tematică piscicolă a zonei de recreere din Parcul Dumbrava din Municipiul Călăraşi”-cu o valoare de aproximativ 330.000 de euro. Cele două contracte vor fi semnate în cursul zilei de vineri, 28 noiembrie.

Cel de-al treilea proiect implică reabilitarea termică a blocurilor L1 și M1 din municipiul Călărași, valoarea acestuia fiind de circa 406.000 euro, contractul urmând a fi semnat la începutul săptămânii viitoare.

”Este foarte bine că semnăm acum, la început de iarnă, contractele de finanțare pentru că avem timp până în primăvară, timp în care oricum nu se puteau executa lucrări de construcție, să contractăm prin licitație constructorii. Mai avem în evaluare alte două proiecte pe POP, cel privind reabilitarea falezei Parcului central și amenajarea unei hale de pește în Piața centrală, dar și un altul pe POR, privind reabilitarea termică a încă două blocuri” , a precizat primarul Drăgulin.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide