Primăria Călărași va demara un sondaj la domiciliul cetățenilor privind mobilitatea urbană

Primăria Municipiului Călărași anunță realizarea „Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Municipiul Călărași” – document strategic menit sa planifice în mod durabil satisfacerea nevoilor de mobilitate ale locuitorilor și sectorului economic, din oraș și împrejurimi.

În vederea elaborării studiului, în perioada următoare, se va desfășura un sondaj de opinie în rândul populației municipiului Călărași, prin aplicarea unor chestionare.

Întrucât completarea acestora se va realiza la domiciliul persoanei, Primăria Municipiului Călărași roagă cetățenii orașului să sprijine acest demers și să colaboreze în vederea furnizării datelor. Întrebările fac referire, în special, la modalitatea de deplasare în interiorul localității.

Chestionarul poate fi completat în maxim 15 minute și reprezintă o componentă importantă a viitorului studiu – element fundamental pentru pregătirea de către Primărie a proiectelor adresate dezvoltarii urbane a municipiului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide