Primăria Călărași va primi, în sfârșit, terenul pentru extinderea parcării din fața instituției

Primăria Municipiului Călărași a modernizat în anul 2015 parcarea și spațiul pietonal din fața instituției, însă nu a putut realiza aceleași lucrări pe o suprafață aflată în continuarea parcării deoarece Consiliul Județean, condus la acea dată de Răducu Filipescu, a refuzat acest lucru.

În ședința de Consiliu Județean din 31 august, suprafața solicitată de municipalitate va fi atribuită, conform unui proiect de hotărâre.

În urma adresei nr. 33454 din 21.07.2016 înregistrată la Consiliul Județean Călărași sub nr. 10082 din 21.07.2016, Primăria Municipiului Călărași solicită darea în administrare a unui teren din cadrul imobilului reprezentând Centrul de Cultură și Administrație Publică ”Barbu Știrbei”.

Prin Hotărârea Consiliului Județean Călăraşi nr. 76/2011 au fost transmise în administrarea Consiliului Local al Municipiului Călărași două terenuri, unul cu suprafața de 1133,59 m.p. și altul cu suprafața de 1161,14 m.p., iar pentru amenajarea zonei din fața sediului Primăriei este necesară transmiterea terenului cu suprafața de 497 m.p..

În prezent, terenul solicitat, cu suprafața de 497 m.p., se află în administrarea Centrului Cultural Județean Călărași, iar prin transmiterea acestuia în administrarea Consiliului Local al Municipiului Călărași se modifică în mod corespunzător Hotărârea Consiliului Județean Călăraşi nr. 29 din 14.03.2012 privind reglementarea situației juridice a unor bunuri din domeniul public și privat al Județului Călărași, Anexa nr. 4, punctul 1.

 

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide