Primăria Călărași va reabilita hala de legume și fructe din Piața Orizont

Municipalitatea călărășeană continuă cu investițiile în cea mai importantă zonă comercială din oraș, Piața Orizont. După ce în urmă cu doi ani, a fost amenajată o piață de legume și fructe în aer liber, precum și spații corespunzătoare pentru florari, Primăria Călărași va investi și în hala existentă de legume și fructe, cea interioară, clădire ce are nevoie de reparații însemnate.

Astfel, potrivit unui proiect de hotărâre supus dezbaterii Consiliului Local Călărași în ședința ordinară a lunii octombrie, programată joi,  în urma expertizei tehnice de rezistență elaborate s-a stabilit ca pentru înlocuirea învelitorii clădirii sunt necesare intervenții majore asupra structurii de rezistență a imobilului, aceste intervenții implicând și desfacerea închiderilor existente. Ținând cont de starea precară a acestor închideri, se estimează ca nu va fi posibilă păstrarea acestora și se propune înlocuirea lor. De aceea, devizul general al lucrării, ce va fi aprobat de consilierii locali, indică o valoare totală a investiției de 828.157,80 lei cu TVA.

1 Comentariu

  1. călărăşean neoş
    28 octombrie 2015 - 12:52

    Dom Drăgulin – numai Orizontu e în preocupările matale?nu ţi se par cam mulţi bănuţi alocaţi în zona aia? atâtea concerte nu puteau aştepta şi să se dea câte ceva prin Piaţa Centrală?sau aicea nu prezintă interes că sunt oamenii mai în vârstă şi posibilităţi reduse de aprovizionare,ofertă foarte limitată,ia revizuiţi-vă puţintel politicile că mâine-poimâine vin alegerile şi iar ne mai cereţi votu !

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Tineretul UNPR Călărași, gest de recunoștință pentru dascălii călărășeni

Organizația Municipală de Tineret a UNPR Călărași a inițiat campania ”Vorba docent, exempla trahunt”, prin care exemple de dăruire și...

Închide