Primăria Călărași va verifica modul de ocupare a domeniului public de către societățile comerciale

Primăria Călărași a demarat, începând de astăzi, o acțiune de informare și control privind ocuparea temporară a domeniului public şi privat în Municipiul Călăraşi, desfăşurarea comerţului stradal şi modalitatea de încasare a taxelor aferente ocupării în rândul comercianților.

Având în vedere faptul că, în ultima vreme, s-au înregistrat mai multe sesizări cu privire la eventualele abateri de la Regulamentul privind ocuparea temporară a domeniului public, acțiunea Primăriei Municipiului Călărași își propune să elimine eventualele nerespectări ale HCL nr. 32/2017, precum și informarea corectă a călărășenilor.

Acțiunea vizează, în special, activitățile vulcanizărilor și a service-urilor auto, amplasarea aparatelor de cafea și a vitrinelor frigorifice, precum și expunerea mărfurilor în fața magazinelor.

Concomitent cu această acțiune, prin Direcția Poliția Locală, se vor intensifica controalele pe linia staționării autovehiculelor pe trotuare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide