Primăria Călărași/Activități găzduite de Muzeul Municipal în Săptămâna Școala Altfel

Muzeul Municipal Călărași va fi gazda celor care doresc să facă diferența între săptămânile obișnuite de școală și săptămâna care de câțiva ani este altfel.

Astfel pentru săptămâna 18-22 aprilie a.c., în cadrul acțiunii ”Școala Altfel. Să știi mai multe, să fii mai bun!”, s-au înscris pentru vizite sau ateliere elevi și preșcolari din municipiul Călărași, dar și din localitățile învecinate Roseți, Coslogeni și Dichiseni. Muzeul Municipal va fi gazdă și pentru Atelierul de pictat ouă din cadrul Galei Liceelor Călărășene în zilele de 18 și 19 aprilie, manifestare organizată de Asociația culturală călărașeană Kadima și susținut de Tenaris Silcotub având ca parteneri: Centrul Cultural Județean Călărași, Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului, Protoieria Călărași și Primăria Municipiului Călărași.

Anul acesta se va organiza și un atelier de realizat mici bijuterii din sideful colectat de la scoicile de Dunăre.

Tot în această săptămână, joi 21 aprilie ora 17.oo, va avea loc vernisajul Expoziției de caricatură și desen satiric a călărășeanului Cornel Ursu.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Călăraşi participă la programul ”Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

În perioada 18-22 aprilie 2016, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice organizează programul ”Să ştii mai multe, să fii mai...

Închide