PRIMĂRIA CĂLĂRAȘI/ANUNŢ ANGAJARE

Primăria Municipiului Călăraşi organizează concurs de recrutare în vederea ocupării funcţiei publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Investiții și Infrastructură și Transport Public Local la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Călărași.

Condiții cumulative pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Investiții și Infrastructură și Transport Public Local, la Compartimentul Licitații Publice  și la Compartimentul Transport Public Local – la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Călărași.

-sa îndeplinească condițiile art. 54 din legea nr.188/1999 privind statutul funcționarilor publici, republicată 2;

-studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

-vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se organizează la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi din  strada București, nr.140 A, în data de 17.10.2017, ora 11.00 – proba scrisă și 19.10.2017, ora 14.00 – interviul.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la     data publicării prezentului anunţ în Monitorul Oficial al României, partea a III-a, la Biroul Resurse Umane Salarizare din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conțină obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 alin. (1) din H.G. nr.611/2008.

Condiţiile de participare şi bibliografia stabilită se afişeaza la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane Salarizare, telefon 0242311005 – interior 111.

Primar,

Drăgulin Daniel Ştefan

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide