PRIMĂRIA CĂLĂRAȘI/ANUNŢ ANGAJARE

Primăria Municipiului Călăraşi organizează concurs de recrutare în vederea ocupării funcţiei publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Investiții și Infrastructură și Transport Public Local la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Călărași.

Condiții cumulative pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Investiții și Infrastructură și Transport Public Local, la Compartimentul Licitații Publice  și la Compartimentul Transport Public Local – la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Călărași.

-sa îndeplinească condițiile art. 54 din legea nr.188/1999 privind statutul funcționarilor publici, republicată 2;

-studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

-vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se organizează la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi din  strada București, nr.140 A, în data de 17.10.2017, ora 11.00 – proba scrisă și 19.10.2017, ora 14.00 – interviul.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la     data publicării prezentului anunţ în Monitorul Oficial al României, partea a III-a, la Biroul Resurse Umane Salarizare din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conțină obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 alin. (1) din H.G. nr.611/2008.

Condiţiile de participare şi bibliografia stabilită se afişeaza la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane Salarizare, telefon 0242311005 – interior 111.

Primar,

Drăgulin Daniel Ştefan

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Trei minore obligate să se prostitueze pe A2, în zona benzinăriilor

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Călărași şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Călărași, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat...

Închide