PRIMĂRIA CĂLĂRAȘI/ANUNŢ ANGAJARE

Primăria Municipiului Călăraşi organizeaza concurs pentru recrutare în vederea ocupării funcțiilor publice de execuție vacante de consilier superior– Serviciul Gospodărire Comunală și Protecția Mediului – Direcția Economică  din cadrul Primăriei Municipiului Călărași.

Condiții cumulative pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Gospodărire Comunală și Protecția Mediului la Direcția Economica din cadrul Primăriei Municipiului Călărași.

-sa îndeplinească condițiile art. 54 din legea nr.188/1999 privind statutul funcționarilor publici, republicată 2;

-studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

-vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.

Concursul se organizeaza la sediul Primăriei Municipiului Călaraşi din  strada București, nr.140 A , în data de 14.11.2017, ora 11.00 – proba scrisa și 16.11.2017, ora 14.00 – interviul.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării prezentului anunţ in Monitorul Oficial al României, partea a III-a, la Biroul Resurse Umane Salarizare din cadrul Primăriei Municipiului Călaraşi.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conțină obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 alin. (1) din H.G. nr.611/2008.

Condiţiile de participare şi bibliografia stabilită se afişeaza la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane Salarizare, telefon 0242.311.005 interior 111.

PRIMAR,

DANIEL ȘTEFAN DRĂGULIN                        

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide