Primăria Călărași/Asistența medicală în zilele caniculare

Primăria Municipiului Călărași anunță cetățenii că, în zilele caniculare,funcționează cele două punctede prim ajutor climatizate pentru acordarea asistenței medicale, din Piața Centrală și Piața Big, între orele 10:00 și 18:00. Punctele de prim ajutorsunt dotate cu aparate de aer condiționat și dozatoare de apă, călărășenii putând beneficia și de asistență medicală oferită de asistenți medicali comunitari, ajutați de volutari ai Crucii Roșii Române-Filiala Călărași și ai Școlii Postliceale FEG-Filiala Călărași.

Ca și în anii anteriori, Primăria Municipiului Călărași, pune la dispoziția cetățenilor și sediul din str.București, sediul Direcției de Asistență Socială(Evidența persoanelor), precum și Muzeul Municipal, puncte ce sunt dotate cu aparate de aer condiționat și dozatoare de apa.

Totodată, la panourile de afișaj de pe raza municipiului, Primăria Călărași pune la dispoziția cetățenilor măsurile de prevenire pentru populație pentru perioadele caniculare. Recomandările cele mai importante pentru protecția populației sunt: evitarea aglomerațiilor, expunerii la soare și a efortului fizic intens între orele 11:00 și 18:00, consumul a 1,5-2 litri de lichide pe zi și evitarea consumului de băuturi alcoolice, a celor cu cafeină sau zahăr și evitarea consumului de alimente cu conținut ridicat de grăsimi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Cinema 3D-2D/Ce filme poți vedea în perioada 20 iulie – 6 august 2015

Centrul Cultural Judeţean Călăraşi/Cinema 3D/2D vă face cunoscut programul de rulare al filmelor din perioada  17 iulie – 6 august 2015....

Închide