Primăria Călărași/Au început lucrările la parcarea instituției

Primăria municipiului Călărași a demarat, la începutul anului trecut, reproiectarea sediului nou al instituției, prin sistematizarea pe verticală, construirea unei parcări și racorduri la apă și canalizare. Anul trecut s-a realizat zona pietonală din fața sediului, inaugurat în urmă cu aproximativ 2 ani, iar de câteva zile au început lucrările și la noua parcare publică ce va sta la dispoziția angajaților, dar și cetățenilor.

Conform unor informații preluate de la reprezentanții Primăriei Călărași, sistematizarea pe verticală a parcării va costa 927.265,77 lei fără TVA și este estimată să fie realizată în 4 luni . 65 de locuri noi de parcare vor sta la dispoziția călărășenilor, după ce lucrările se vor încheia. Odată cu această parcare nouă, întreaga zonă de la kiloemtrul zero al municipiului Călărași, adiacentă străzii București va fi complet modernizată.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Călărași/Încep tratamentele împotriva țânțarilor. Vezi după ce program!

Primăria Municipiului Călărași va efectua, în perioada 23.05-26.05.2015 tratamente de dezinsecție, terestru, în vederea combaterii populațiilor de țânțari. Tratamentele se vor...

Închide