Primăria Călărași/Comunicat privind desfășurarea meciului internaţional de handbal masculin dintre reprezentativele României şi Israelului

Cu privire la organizarea meciului internațional de handbal masculin dintre reprezentantivele României și Israelului, din data de 10.04.2016, ora 18:00, Primăria Municipiului Călărași face cunoscut faptul că, pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a activităţilor şi evitarea problemelor de trafic în zona Sălii Polivalente, se va restricţiona traficul rutier pe străzile Progresul şi Cornişei în data 10.04.2016, între orele 16.00 – 21.00.

Totodată, cetăţenilor li se recomandă să nu parcheze autovehiculele în zona menționată, pe segmentul cuprins între intersecţiile străzilor Progresul cu Gheorghe Lazăr şi Progresul cu Alexandru Sahia, în perioada 09.04.2016, ora 20:00 – 10.04.2016, ora 21:00.

Conform deciziei Primăriei Municipiului Călăraşi, se interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice în apropierea Sălii Polivalente în data de 10.04.2016, în intervalul orar 10.00 – 22.00, pentru toate spaţiile comerciale   dispuse în imediata apropiere a Sălii Polivalente din municipiul Călăraşi,  cât şi pe o rază de 500 metri de aceasta, inclusiv pe traseele de afluire a suporterilor str. Bucureşti, str. Flacăra, str. Progresul, Str. Eroilor, str. Gheorghe Lazăr, str. Al. Sahia.

BIROUL DE PRESĂ

Foto: prosport.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide