Primăria Călărași/SP Pavaje Spații Verzi s-a modernizat cu un repartitor nou de asfalt

Serviciul Public Pavaje Spații Verzi din subordinea Primăriei Călărași a achiziționat recent un repartitor de asfalt care va mări considerabil productivitatea acestei unități. Repartitorul de asfalt a avut o valoare de achiziție de 462.016 lei, are o putere a motorului de 110 cp, o lățime de lucru cuprinsă între 1,4 și 4 m și o productivitate zilnică de aproximativ 150 tone asflat/zi (1700 mp/zi).

Concomitent cu această achiziție, SP Pavaje Spații Verzi are în desfășurare și procedura de achiziție a unui alt utilaj important, prin licitație publică deschisă. Este vorba de autogreder, ce va fi achiziționat în leasing, valoarea estimată fiind de 1.115.000 lei.  Puterea motorului va fi de 170 cp, autogreder-ul fiind echipat cu o lamă mediană cu deplasare laterală hidraulică, cu o dimensiune de 2,6 m, cu o lamă frontală, cu un sistem automat de nivelare cu senzori sonici atât transversal, cât și longitudinal și cu un șasiu articulat.

”Preocupările Primăriei Călărași s-au axat în ultimii ani și pe modernizarea utilajelor cu care se lucrează în municipiul nostru, pentru că ne dorim lucrări de calitate. Tocmai de aceea am hotărât și aprobat aceste achiziții ale Serviciului de Pajave Spații Verzi, achiziții care vor mări considerabil productivitatea și calitatea lucrărilor ce vor fi executate de acest serviciu aflat din subordinea primăriei”, a declarat, pentru Obiectiv, primarul Daniel Ștefan Drăgulin.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide