PRIMĂRIA COMUNEI ROSEŢI / ANUNŢ

Având în vedere prevederile art. 57 alin. (4) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare precum şi art. 39 alin. (1) din Hotărârii Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria comunei Roseţi, organizează concurs pentru ocuparea urmatoarei funcţii publice de execuţie vacantă din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Roseţi:

Inspector , clasa I, grad profesional asistent, la compartimentul Stare Civilă şi Evidenţa Populaţiei

Concursul se organizează la sediul Primăriei comunei Roseţi, judeţul Călăraşi, str. G-ral Dragalina, nr.20, la data de:

-29.03.2018, ora 10 00 – proba scrisă

-03.04.2018, ora 9 00 – interviul.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial Partea a III-a, la sediul Primăriei comunei Roseţi şi trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute de art. 49 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici,republicată, cu modificările şi completarile ulterioare.

Condiţii de participare la concurs:

– Studii  universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţa sau echivalentă;

– Vechime în specialitatea studiilor: 1 an;

– Cunoştinţe (nivel de bază) privind utilizarea calculatorului (word, excel, internet, e-mail);

– Capacitate de analiză şi sinteză, comunicare, implementare, planificare şi redactare, autoperfecţionare şi lucru în echipă.

Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită se afişează la sediul  Primăriei comunei Roseţi si pe site-ul instituţiei.

Relaţii suplimentare se pot obţine la nr. telefon 0342102420 sau la sediul instituţiei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide