Primăria Curcani/Anunț public privind decizia de încadrare (titularul proiectului)

UAT Curcani, titular al proiectului „Înființare rețea de distribuție a gazelor naturale”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare FĂRĂ evaluare de impact asupra mediului și FĂRĂ evaluare adecvată de către APM Călărași, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată pentru proiectul „Înființare rețea de distribuție a gazelor naturale”, propus a fi amplasat în comuna Curcani.

1.Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Călărași, șoseaua Chiciu, nr. 2, județul Călărași, în zilele de luni – vineri, între orele 9-12, precum și la următoarea adresă de internet www.apmcl.anpm.ro.

2.Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 08.03.2018.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Prioritățile managerului SJU Călărași, Emanoil Valentin, în următorii 3 ani de mandat

În data de 27 februarie 2018 a avut loc concursul pentru ocuparea funcției de manager în cadrul Spitalului Județean de...

Închide