Primăria Curcani/Anunţ public privind decizia etapei de incadrare

COMUNA CURCANI, cu sediul in comuna Curcani, str. Penes Curcanul, nr. 45, judet Calarasi, titular al proiectului „Asfaltare strazi in comuna Curcani, judetul Calarasi”, propus pentru a fi amplasat in comuna Curcani, judet Calarasi, anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare FARA evaluare de impact asupra mediului si FARA evaluare adecvata de catre Agentia pentru Protectiei Mediului Calarasi, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru proiectul „Asfaltare strazi in comuna Curcani, judetul Calarasi”, propus a fi amplasat in comuna Curcani, judet Calarasi.

1.Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza, pot fi consultate la sediul APM Calarasi Soseaua Chiciu, nr.2, jud.Calarasi în zilele de luni-vineri, între orele 8-12 si la urmatoarea adresa de internet: www.apmcl.anpm.ro .

2.Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide