Primăria Gurbăneşti/Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)

Comuna Gurbăneşti, titular al proiectului „MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL ÎN COMUNA GURBĂNEŞTI, JUDEŢUL CĂLĂRAŞI”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare FĂRĂ evaluare de impact asupra mediului şi FĂRĂ evaluare adecvată de către APM Călăraşi, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului*) şi de evaluare adecvată, pentru proiectul „MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL ÎN COMUNA GURBĂNEŞTI, JUDEŢUL CĂLĂRAŞI,  propus a fi amplasat în localitatea Gurbăneşti, Județul Călăraşi.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Călăraşi, Şoseaua Chiciu nr. 2, jud. Călăraşi, în zilele de luni-vineri, între orele 9-12, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.
  2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide