Primăria Gurbănești/Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

U.A.T. comuna Gurbănești, județul Călărași, titular al proiectului „ÎNFIINȚARE GOSPODĂRIE DE APĂ POTABILĂ ÎN SATUL COȚOFANCA, COMUNA GURBĂNEȘTI, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI” în localitatea COȚOFANCA, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare FĂRĂ evaluare de impact asupra mediului și FĂRĂ evaluare adecvată de către AMP Călărași, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului* și de evaluare adecvată, pentru proiectul „ÎNFIINȚARE GOSPODĂRIE DE APĂ POTABILĂ ÎN SATUL COȚOFANCA, COMUNA GURBĂNEȘTI, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI” propus a fi amplasat în satul COȚOFANCA.

1.Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Călărași, Șoseaua Chiciu, Nr. 2, județul Călărași, în zilele de luni-vineri, între orele 900 – 1200, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

2.Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

PRIMAR,

Sandu MANEA

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
SPCTAFL Călărași/În atenţia chiriaşilor din locuinţele ANL

Vă comunicăm că, în conformitate cu prevederile OUG nr.30/2017 pentru modificarea şi completarea art. 8 din Legea nr. 152/1998 privind...

Închide