Primăria Lehliu Gară | Anunț public privind decizia etapei de încadrare

ORAȘUL LEHLIU GARĂ, cu sediul în județul Călărași, orașul Lehliu-Gară, strada Pompieri nr. 3, titular al proiectului „AMENAJARE PARC ÎN ORAȘUL LEHLIU GARĂ, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI” , anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CĂLĂRAȘI, pentru proiectul „AMENAJARE PARC ÎN ORAȘUL LEHLIU GARĂ, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI” , propus a fi amplasat în județul Călărași, orașul Lehliu Gară, Cvartal 22, Parcela 69.

1.Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi, Soseaua Chiciu, Nr. 2, jud. Calarasi, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-12, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

2.Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide