Primăria Lehliu Gară | Anunț

UAT ORASUL LEHLIU-GARA (Primaria), str. Pompieri, nr.3, JUDETUL CALARASI, tel: 0242-641124, a demarat procedura pentru incheierea unui contract de achizitii publice de servicii, avand ca obiect “Servicii de închiriere spațiu modular  de către UAT ORASUL LEHLIU-GARA în cadrul proiectului „KETANES – Masuri integrate pentru persoanele defavorizate din comunitatea marginalizata Razvani”, Cod  CPV: 70310000-7 Servicii de inchiriere sau de vanzare de imobile (Rev.2), prin procedura simplificata cu Norme procedurale interne.

Ofertele se pot depune la  sediul Primariei orasului Lehliu-Gara, str. Pompieri, nr. 3, CP 915300, jud. Calarasi, pana la data de 27.11.2018 ora 10,00.

Agentii economici pot obtine documentatia de atribuire de pe site-ul institutiei www.primarialehliugara.ro, la sectiunea: Informatii de interes public/Achizitii publice/Anunturi achizitii publice.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Moromeții 2 și Bohemian Rhapsody la Cinema Călărași | Program 6 noiembrie – 6 decembrie 2018

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași aduce, la puțin timp de la premiera oficială, la Călărași, filmele  Moromeții 2 sau Bohemian...

Închide