PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CĂLĂRAŞI / ANUNŢ

Primăria Municipiului Călăraşi organizează concurs pentru recrutare, în vederea ocupării funcţiei publice de execuţie vacante de consilier superior – Compartimentul Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari  la Direcţia Programe şi Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Condiţii cumulative pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari la Direcţia Programe şi Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi:

-să îndeplinească condiţiile art. 54 din legea nr.188/1999 privind statutul funcţionarilor publici, republicată 2;

-studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

-vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.

Concursul se organizează la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi, din strada Bucureşti, nr.140 A, în data de 01.08.2017, ora 11.00 – proba scrisă şi 03.08.2017, ora 14.00 – interviul.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data  publicării prezentului anunţ în Monitorul Oficial al României, partea a III-a, la  biroul Resurse Umane Salarizare din cadrul Primăriei Municipiului Călaraşi.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 alin. (1) din H.G. nr.611/2008.

Condiţiile de participare şi bibliografia stabilită se afişează la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane Salarizare, telefon 0242.311.005 – interior 111.

PRIMAR,

DRĂGULIN DANIEL ŞTEFAN

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CALĂRAŞI / ANUNŢ

Primăria Municipiului Călăraşi organizează concurs pentru recrutare, în vederea ocupării funcţiilor publice de execuţie vacante de consilier juridic, clasa I,...

Închide