PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CĂLĂRAŞI / ANUNŢ

Primăria Municipiului Călăraşi organizează concurs pentru recrutare, în vederea ocupării funcţiei publice de execuţie vacante de consilier superior – Compartimentul Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari  la Direcţia Programe şi Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Condiţii cumulative pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari la Direcţia Programe şi Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi:

-să îndeplinească condiţiile art. 54 din legea nr.188/1999 privind statutul funcţionarilor publici, republicată 2;

-studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

-vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.

Concursul se organizează la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi, din strada Bucureşti, nr.140 A, în data de 01.08.2017, ora 11.00 – proba scrisă şi 03.08.2017, ora 14.00 – interviul.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data  publicării prezentului anunţ în Monitorul Oficial al României, partea a III-a, la  biroul Resurse Umane Salarizare din cadrul Primăriei Municipiului Călaraşi.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 alin. (1) din H.G. nr.611/2008.

Condiţiile de participare şi bibliografia stabilită se afişează la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane Salarizare, telefon 0242.311.005 – interior 111.

PRIMAR,

DRĂGULIN DANIEL ŞTEFAN

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide