Primăria Municipiului Călărași va executa, în perioada 02 – 08 august a.c., tratamente de dezinsecție

Operațiunea nr.1, prin aviotratament de combatere larve și adulți țânțari (zonele cu vegetație abundentă din împrejurul orașului) – în intervalul orar 06.00 – 11.00;

Operațiunea nr.2, tratament terestru pentru combatere adulți țânțari (spații verzi, locuri de joacă, zone cu vegetație de pe bulevarde) – în intervalul orar 00.00 – 05.00.

Tratamentele se vor aplica doar când condițiile atmosferice sunt favorabile, în caz contrar poate fi prelungită perioada (fapt ce va fi comunicat ulterior).

Substanțele active ale produselor utilizate pentru tratamentele de dezinsecție sunt avizate de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru Produse Biocide.

Precizăm că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, pe raza municipiului Călărași, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide